3D Screensavers

Een 3D screensaver is een schermbeveiliging die bijvoorbeeld 3D foto's laat zien of een 3D filmpje. Het gaat hierbij echter wel om 3D objecten / 3-D virtuele omgeving en niet om de type 3-dimensionale films waarvoor je een speciaal brilletje nodig hebt. Kies één van de onderstaande links om jouw 3D screensaver gratis te downloaden.

3D Lightning Storm

lightning storm screensaverKijk in deze screensaver naar 3D wervelstormen met zeer spectaculaire bliksem flitsen en donderslagen op jouw computer. De boze zee is zeer wild in deze bijzondere bliksemstorm. Deze bijna realistische screensaver komt helemaal tot leven dankzij de mooie beelden en de bijzondere geluiden van wind, regen, donder, bliksem en het krakende schip. Het is alsof je zelf midden in de storm zit. Je kunt deze seastorm 3d screensaver gratis downloaden via deze site.

Systeemeisen: Windows XP of Vista en een DirectX6-compatible video kaart
Licentietype: Shareware
Download: 3d lightning storm

3D COT Racecar Screensaver 1.0

race screensaverDit is een volledige gratis 3D Screensaver race simulatie. Iedere race / wedstrijd is uniek omdat het programma een omvangrijke physics engine gebruikt met een AI (artificial intelligence) systeem om het verloop van de wedstrijd te bepalen. Je zult dus nooit dezelfde race 2 keer zien. Ook houdt het programma contact met internet voor updates zoals nieuwe inhoud en sponsoren. Dankzij deze sponsoren is deze mooie screensaver echt gratis. De screensaver zal je echter nooit doorverwijzen of irritante popups tonen.

Systeemeisen: Windows XP of Vista en een DirectX6-compatible video kaart
Licentietype: Freeware
Download: 3d Cot Racecar

3D Dolfijnen

dolfijnenDeze schermbeveiliging is alsof je in een reuze aquarium zit te kijken naar zwemmende dolfijnen. Het bijkomende effect van dit savertje is dat je een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Zwem de diepte in met deze levende 3D Dolfijnen. Het mooie koraal en zee landschap is de perfecte achtergrond voor deze 3D vissen. Het zonlicht schitterd door het water terwijl een dolfijn sierlijk door het beeld zwemt. Deze screensaver bevat een school van 3D dolphins, onderwater landschap en flikkerende zonnestralen.

Systeemeisen: Windows 2000, Windows XP of Vista, een DirectX6-compatible video kaart
Licentietype: Freeware
Download: 3d dolfijnen

3D Aquarium

aquariumTover jouw scherm om naar een mooie heldere oceaan met mooie tropische vissen. Je ziet in deze virtuele 3D aquarium screensaver de mooiste vissen zwemmen, zowel zoetwater als ook de zoutwater soorten. De tropische vis is voor aquariums erg populair vanwege hun heldere, opvallende en felle kleuren. Deze screensaver is één van de meest gedownloade screensavers, vermoedelijk omdat het een vrolijke en rustgevende schermbeveiliger is. Het gaat hier wel om de nieuwste versie, Marine Aquarium 2.

Systeemeisen: Windows 2000, Windows XP of Vista, een DirectX6-compatible video kaart
Licentietype: Freeware
Download: 3d Aquarium versie 2