De veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden met betrekking tot screensavers, schermbeveiliging, inbranden van TFT schermen, waar je op moet letten, etc.

Vista schermbeveiliging

Veel mensen vragen zich af of de Vista schermbeveiliging heel anders is dan die voor Windows XP bijvoorbeeld. Nee, in principe werkt de schermbeveiliging bij Vista hetzelfde als bij XP. Natuurlijk werd er bij Vista wel andere voorge√Įnstalleerde screensavers meegeleverd, niet alleen vanwege de mogelijkheden van Vista maar ook omdat er een nieuwe generatie snellere computers op de markt waren gekomen met bijvoorbeeld veel meer 3D capaciteiten.

Aquarium screensavers

De aquarium screensavers zijn erg populair. De exacte reden is ons niet bekend, maar mogelijk komt dit vanwege de mooie kleuren, de rustige bewegingen en omdat de schermbeveiliging vissen vaak bijzonder realistisch gemaakt zijn. Ook op deze website zijn diverse gratis aquarium screensavers te vinden. En nee, geen van deze virtuele aquariums zijn slecht voor het milieu of voor echte vissen! :)

Screensafer

Het woord screensaver geschreven als screensafer is onjuist. Het is met een Vee, een screensafer bestaat ook verder niet.

Meer vragen? Laat het ons weten!